Inscripcions al webinar

Si no has pogut fer la inscripció pots accedir a la sala aquí:

Acceso sala

V Webinar: Elles A LA PUBLICITAT

17/02/2022 (17-19h)
  • Moderació: 

    • Belén Camino (Metges del Món)

    • Andrea Milán (Associació de Cooperació per la Pau)
    • Beatriz de Ory (Metges del Món)

 

  • Ponents: 

    • María Pilar Rodríguez Pérez: Professora Titular en Comunicació en la Universitat de Deusto. Té més de cent publicacions entorn d’estudis audiovisuals i estudis de gènere. Les seves últimes publicacions entorn del tema de la publicitat inclouen els articles “Femvertising: female empowering strategies in recent Spanish commercials”, Recerques Feministes, 8(2), 2017, pàg. 337-351 and “Menvertising and the Resistances to New Masculinities in Audiovisual Representations”, (International Journal of Communication, 15, 2021, pàg. 493-513)

 
Les dones a la publicitat

Molt s’ha escrit sobre la representació de la dona en el món de la publicitat. Però poc ha canviat. Les dones continuen sent hipersexualizadas, tractades com a objectes o reclams publicitaris.

En la gran majoria dels anuncis relacionats amb la llar continuen sent elles les úniques protagonistes, igual que en tot el relacionat amb les cures i els fills i filles.

Continuem infrarepresentades en els equips de direcció i de creació, així com en la gran majoria dels espais de presa de decisions.

Cap a on anem? En aquest webinar i de la mà de María Pilar Rodríguez, debatrem sobre com la publicitat afecta i influeix en el nostre imaginari i en la nostra realitat més immediata i com construir noves narratives entorn del paper de la dona tant dins com fora del món publicitari.