Inscripció previa al webinar

 
I si no et va donar temps a apuntar-te aquí pots accedir directament a la sala
 

Link directe al webinar

III Webinar: DONES MIGRADES, COSIFICACIÓ I ESTEREOTIPS

27/1/2022 (16/18:30h)
 • Moderació:

  • Belén Camino (Metges del Món)

  • Beatriz de Ory (Metges del Món)

  • Andrea Milán rodríguez (Assamblea de Cooperació per la Pau)

 

 • Ponents: 

  • Agostina Yannone (Afroféminas). Afroargentina i professional de comunicacions de marca. Compta amb més de 10 anys d’experiència treballant en la rúbrica de màrqueting i relacions públiques desenvolupant estratègies de comunicació per a grans marques com Nike, Dove, Pantene, Gillette, FOX, entre altres. Ha treballat en el sector públic, en el Departament de Polítiques Públiques, Regulacions, Ètnies i Comunitats de Nova Zelanda. Actualment, treballa en projectes associats a la creació de continguts diversos, en la indústria de l’animació. Agostina és setena generació d’una de les famílies més antigues de la diàspora africana a l’Argentina. És activista pels drets de les comunitats afrodescendientes, escriptora (col·labora sovint amb el mitjà digital espanyol Afroféminas) i és, a més, una àvida viatgera.

 

  • Adrián Silvestre (director de “Sedimentos”). Director de cinema, productor i muntador, nascut a València (1981), resident a Barcelona. Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la UCM, Graduat en Direcció de cinema  per la ECAM i Màster d’Història de l’Art Contemporani i Cultura Visual (UAM / MNCARS). També ha estudiat Desenvolupament de Projectes i Curaduría de Festivals de Cinema en la EICTV, Cuba, i ha estat becari en la Reial Acadèmia d’Espanya a Roma i en l’Acadèmia de França / Casa de Velázquez.

 

Quin és el paper de les dones migrades en els productes audiovisuals que consumim avui dia? Estan representades en els equips de direcció i producció? Quines són les noves narratives amb les quals compten aquest col·lectiu per a trencar amb estereotips?

Dijous que ve 27 de gener de 16 a 18.30h debatrem sobre aquest tema i la seva implicació en el nostre imaginari social a través d’una xerrada debat on comptarem amb la presència de Agostina Yannone Negreira i Adrián Sillvestre.

El projecte Enfoquem en Púirpura, Per un Món Audiovisual Feminista, impulsat per Metges del Món i Assemblea de Cooperació per la Pau, promociona la igualtat d’oportunitats per raons de gènere des d’un enfocament de Drets Humans.

El projecte fomenta el pensament crític sobre les violències masclistes cap a les dones, la desconstrucció d’estereotips i discriminacions a través de l’anàlisi del rol i la imatge que es transmet de les dones cis i trans als audiovisuals (cinema, sèries i publicitat)

Formulari inscripció:  https://bit.ly/3tjlDkf