Accès directe al webinar

XII Webinar: Entre dones: Sororitat a la pantalla

28/04/2022 (17-19h)
 • Moderació: 

  • Beatriz de Ory (MDM)
  • Andrea Milán (ACPP)
 • Ponents: 

  • Heidi Ramírez(ella/elle): editor de vídeo i estudiant de fotografia resident a Barcelona.
   La seva obra se centra en l’autoretrat com a mecanisme de representació-reivindicació i també en el sensorial per a habitar altres dinàmiques en la creació audiovisual. Alguns dels elements més destacats de la seva carrera són: primer premi del certamen 48h del festival internacional de cinema en català (*FIC-*CAT) amb la seva peça Negra, coordinadora dels visuals de l’obra de teatre Blackface de Silvia Albert Sopale, la participació en #nosomosunhashtag, en espectacle centrat en la creació de la diàspora negra a Barcelona presentat en el CCCB, jurat en diversos concursos de cinema, etc… És integrant de Newvoicesnewfutures, un col·lectiu de cineastes afro-diaspóricos i membre de Dones Visuals.

 
La sororitat entre dones a les pantalles
 

En aquest webinar sobre la sororitat, repensarem la sororitat des d’un punt de vista critico, entaularem debat sobre les formes de diàleg que trobem al cinema i ens preguntarem: Què és el que hem de dir-nos? Com ens estem comunicant? Quan mirem… com ens estem veient?

De la mà d’Heidi Ramírez, integrant del col·lectiu NewVoices NewFutures, parlarem sobre com ens relacionem les dones a través de la pantalla i quant de veritat reflecteixen aquestes dinàmiques.